Welkom
bij de enige echte
Ontdek VICAMPO!
5 dingen die u
over VICAMPO
moet weten
1 Een uniek assortiment
– net als bij de wijnboer zelf
Het is ons doel u voor echte wijnboerwijnen enthousiast te maken. Deze wijnen blijven vaak verborgen, omdat zij alleen bij de wijnboer zelf te koop zijn. Daarom is het voor wijnliefhebbers, die niet de gelegenheid hebben regelmatig een wijngoed te bezoeken, bijna onmogelijk om van deze wijn te genieten.

VICAMPO doet daar iets aan!
Wij zijn geen klassieke inkopers – VICAMPO is een online marktplaats, waar meer dan 1.000 wijnboeren hun beste wijnen aanbieden. Duitse wijnen worden direct vanaf het wijngoed naar onze klanten verzonden; wijnen uit andere landen leveren wij vanuit ons magazijn.

Wij ondersteunen hiermee kleinere Europese wijnboeren. Bovendien kunnenn wijnboeren op deze manier hun wijn ook in Nederland aanbieden.
2 Hier komen wijnliefhebbers en
wijnboeren samen
Wij zijn geen klassieke inkopers – VICAMPO is een online marktplaats, waar meer dan 1.000 wijnboeren hun beste wijnen aanbieden. Duitse wijnen worden direct vanaf het wijngoed naar onze klanten verzonden, wijnen uit andere landen leveren wij vanuit ons magazijn.

Wij ondersteunen hiermee kleinere Europese wijnboeren. Bovendien kunnenn wijnboeren op deze manier hun wijn ook in Nederland aanbieden.
>
3.000
Wijnen
>
1.000
Wijnboeren
1
Webwinkel
3 Wij vinden uw favoriete wijn
Niemand kan een lievelingswijn vinden zonder eerst geproefd te hebben. Daarom proeven onze wijndeskundigen maandelijks meer dan 1.000 wijnen en kiezen alleen de allerbeste voor u uit.

Kortom:
Wij proeven,
u geniet!
Wat maakt onze aanbiedingen uniek?
Omdat onze wijnboeren u regelmatig met nieuwe wijnen willen laten kennismaken, stellen zij elke week een beperkte oplage van hun beste wijnen voor een kennismakingsprijs ter beschikking. Meld u aan voor onze nieuwsbrief en profiteer steeds als eerste van deze gelimiteerde aanbiedingen.

Voor u betekent dat:
Echte wijnboerkwaliteit voor de laagste prijs!
4 Aanbiedingen met flinke korting
– dankzij onze wijnboeren
Wat maakt onze aanbiedingen uniek?

Omdat onze wijnboeren u regelmatig met nieuwe wijnen willen laten kennismaken, stellen zij elke week een beperkte oplage van hun beste wijnen voor een kennismakingsprijs ter beschikking.

Voor u betekent dat:
Echte wijnboerkwaliteit voor de laagste prijs!
5 U bent de belangrijkste recensent
– voor de wijnboer en voor ons
Elke fles wijn bevat vele jaren handwerk, liefde en toewijding. Puur voor dat ene moment waarop u uiteindelijk van het glas wijn geniet.

Daarom vragen wij u
Beoordeel de wijnen die u gekocht heeft!

Wij sturen uw beoordelingen door aan de wijnboer; stuk voor stuk wordt eerlijke feedback bijzonder gewaardeerd. Bovendien kunnen wij u aan de hand van uw beoordelingen passendere wijn aanbieden. Tegelijkertijd wordt u zelf een wijnrecensent, op wiens oordeel andere wijnliefhebbers zullen vertrouwen.
Uw tevredenheid staat op de eerste plaats
Wij zijn geen anonieme webwinkel.
VICAMPO is een team van wijnliefhebbers,
dat u zo goed mogelijk van dienst wil zijn.

Vindt u de wijn toch niet lekker?
Dat is geen enkel probleem! Laat het ons weten, en wij geven u uw
geld terug en zoeken voor u een wijn uit, die u wellicht beter bevalt.U was niet helemaal tevreden met onze service?
Bel of mail ons, dan vinden we samen een oplossing.


Is een wijn ergens anders goedkoper?
Wij willen u de wijn voor de beste prijs aanbieden.
Vindt u dezelfde wijn ergens anders goedkoper?
Dan bieden wij u dezelfde prijs.
Meer dan 1.000 tevreden wijnboeren
Onze wijnboeren willen u overtuigen met echte wijnboerkwaliteit.
Elke fles wijn bevat vele jaren handwerk, liefde en toewijding.
Puur voor dat ene moment waarop u uiteindelijk van het glas wijn geniet.
"Via VICAMPO hebben vele liefhebbers mijn wijngoed ontdekt. Via de website kunnen zij direct bij mij bestellen, zodat ik kan doen wat ik het allerliefste doe: in de wijngaarden en -kelders de allermooiste wijn maken."
Tobias Knewitz
Wijngoed Knewitz, Appenheim / Rijn-Hessen
"De manier waarop VICAMPO het gelukt is om jonge nieuwkomers en topwijnboeren op één platform te verenigen is echt indrukwekkend."
Ulrich Mell
Wijngoed Bassermann-Jordan, Deidesheim / Palts
"Van VICAMPO krijg ik direct te horen of de klanten mijn wijn lekker vonden. En ik ben blij met de vele beoordelingen, want ik hoor natuurlijk graag dat mensen van mijn wijn genieten. Dat motiveert mij om nog beter te worden!"
Klaus Molitor
Wijngoed K.J. Molitor, Hattenheim / Rheingau
Meer dan 200.000
tevreden klanten
Wij zijn pas tevreden, wanneer u tevreden bent. Wij hebben al meer dan 200.000 klanten van onze wijnen en onze service weten te overtuigen.
"De service en de kwaliteit van VICAMPO vind je nergens anders op zo'n hoog niveau."
Mevrouw Sotomayor
Klant sinds 02.2015
"Dankzij de beoordelingen van andere klanten ontdek ik nieuwe geheimtips."
Mevrouw Cornelius
Klant sinds 03.2013
"Vooral het ruime assortiment vind ik echt fantastisch."
Meneer Dr. Ulrich
Klant sinds 02.2015
Loyaliteit betekent voordeel
Elke aankoop wordt beloond
U ontvangt 21 dagen na elke aankoop een tegoed van 2% van de totale bestelwaarde. Het tegoed wordt aan uw VICAMPO-account toegevoegd en bij uw volgende bestelling automatisch verzilverd.Exclusieve aanbiedingen voor trouwe kanten
We ontdekken regelmatig pareltjes van wijnen, die in zo'n kleine oplage beschikbaar zijn (soms minder dan honderd flessen), dat wij ze niet kunnen aanbieden.

Om u toch van deze wijn te kunnen laten genieten, zijn wij begonnen met een thematische vasteklantenlijst. Daarmee kunnen wij deze kleine oplagen toch bij de echte liefhebber in handen krijgen. Op deze manier ontvangen onze trouwe klanten de beste aanbiedingen exclusief of vóór alle anderen.


Uw browser is verouderd!

Update uw browser om de website correct weer te geven. Actualiseer uw browser.

×